ROGER AND OVER

Roger & Over har gennem mange år begejstret publikum ved et utal af byfester, firmafester og privatfester samt på en lang række festivaler, markeder og spillesteder over hele landet.

Roger And Over er ud over at være faderorkestret til hittet Volvo B18 210 også et solidt coverband, der er berygtet for at kombinere et højt musikalsk niveau med en uhøjtidelig og til tider hysterisk festlig stemning 

Roger & Over leverer herudover en perlerække af covernumre af kunstnere som, Steve Miller, James Brown, The Commitments, Credence, Elvis, Beatles, Eagles, Eric Clapton, Chuck Berry, Lynyrd Skynyrd, Van Morrison, U2, Gnarls Barkley, Shubidua, Johnny Madsen, Belli, Kim Larsen m.fl.

Det hele sparkes over scenekanten med humør og spilleglæde af en flok rutinerede musikere, der benhårdt går efter at skabe en fest med publikum.

Læn dig tilbage og brug et par minutter i selskab med Roger and Over live på Samsø Festival. Vi har klippet 15 numre fra vores koncert der sammen til én lydstrimmel. Tag med på en 5 minutters “on the roadtrip”, eller se et liveklip fra TV2….. god fornøjelse 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *